Vilkår, Betingelser og Fortrolighedspolitik

Bemærk venligst, at når du bestiller noget fra vores firma og/eller bruger vores hjemmeside, så bekræfter du, at du vil læse og acceptere vores vilkår og betingelser, som beskrevet nedenfor. Det er vigtigt at forstå alle politikker og vilkår nedenfor, før du bestiller noget hos Kamisori Inc. Hvis der er et element i vilkår og betingelser, du ikke forstår, så kontakt os venligst.

Betalinger

Vi accepterer for øjeblikket VISA, MC og PayPal. Alle priser er i EURO €

Forsendelse:

Vi sender ordrer ved hjælp af DHL Express (garanteret levering). Du kan spore din forsendelse på DHL hjemmesiden.

Der er hurtigere forsendelsesmuligheder til rådighed for et ekstra gebyr under kassen. Hvis du har brug for at have din ordre på en bestemt dato, anbefaler vi dig at opgradere til en hurtigere forsendelsesmetode, som er tilgængelig under kassen.

For at imødekomme vores høje standarder for tjeneste, uanset mængde, sendes alle ordrer ud indenfor 1 arbejdsdag (24 timer) efter modtagelsen af ordren. Hvis ordrer modtages på en weekend eller en ferie, sendes ordrer den næste arbejdsdag. DHL accepterer kun forsendelser til en gyldig gadenavn. Vi leverer ikke til P.O. Box adresser eller landdistriktsadresser.

Vi er glade for at kunne meddele, at Kamisori vil dække eventuelle toldafgifter, der påløber under international fragt.

Retur og Udvekslingspolitik:

Afkastet skal returneres senest 15 dage efter modtagelsen. Produktet / produktene må ikke være beskadiget eller vise tegn på slid eller misbrug. Produktet / produkterne skal være rene, og alle varer (herunder reklamegenstande, sager mv.) skal returneres. Alt, der returneres, skal være i fejlfri stand, hvis der forventes tilbagebetaling.

Hvis der returneres en eller flere produkter, skal der sendes en email til os, inden du returnerer det, så vi kan svare tilbage med returinstruktioner sammen med et returautorisationsnummer, hvis det er nødvendigt..

Venligst sørg for, at de autoriserede returinstruktioner er blevet læst og fulgt, før du sender din pakke. Alle returpakker, der ikke er korrekt markeret som i de autoriserede returinstrukser, nægtes ved ankomsten.

Alle ordrer SKAL sendes tilbage inden for 15 dage efter modtagelsen for at vi kan udstede en refusion eller udveksling. Det betyder, at vi skal kunne bestemme den dato, hvor returpakken blev sendt ved hjælp af pakkens sporingsoplysninger. Venligsgt sørg for, at produktet / produkterne er pakket godt for at undgå skade under forsendelsen. Hvis produktet findes løs i pakken og er beskadiget på grund af dårlig pakning, vil der ikke blive ydet restitutioner eller udvekslinger.

Dette er uforhandlingsbart, og Kamisori forbeholder sig ret til at foretage det endelige opkald.

BEMÆRK VENLIGST: Udsalg varer (Tilbud),  Udstillingsopslag, barberblad og alt tilbehør (herunder smykker, hylstre, teksturerende barbermaskiner osv.) er SLUT Salg. Ingen restitutioner eller udvekslinger er tilladt.

Garanti Retur:

Alle Kamisori saks er dækket af vores livstidsgaranti, medmindre andet er angivet. Kamisori Saks er berettiget til at være fuldstændig fri for materielle og håndteringsfejl. Vi reparerer eller udskifter alle saks, som vi finder er defekte eller funktionsfejl. Vær opmærksom på normal slitage, uautoriseret skarphed og misbrugte eller beskadigede produkter er ikke dækket. Forsendelse og håndtering begge veje skal være dækket af kunden og er ikke ansvarlig for Kamisori.

BEMÆRK: Skarperingstjenester er ikke inkluderet i køb af Kamisori Saks. Denne tjeneste kan købes på vores hjemmeside.

Hvis du er interesseret i retur eller udveksling, bedes du kontakte os så hurtigt som muligt på admin@kamisorishears.com med dit bestillingsnummer og en forklaring på det problem, du oplever med din vare.

Typografiske fejl

I tilfælde af, at et KAMISORI Inc. produkt fejlagtigt er opført med en forkert pris, forbeholder KAMISORI Inc. sig ret til at nægte eller annullere ordrer, der er placeret for det produkt, der er angivet til den forkerte pris. KAMISORI Inc. forbeholder sig ret til at nægte eller annullere sådanne ordrer, uanset om bestillingen er bekræftet og dit kreditkort opkræves. Hvis dit kreditkort allerede er opkrævet for købet, og din ordre er annulleret, udsteder KAMISORI Inc. en kredit på din kreditkortkonto i størrelsen af den forkerte pris.

Fortrolighedspolitik:
Personlige og finansielle oplysninger: KAMISORI er 100% forpligtet til at beskytte dit privatliv online og offline. Vi vil aldrig udlevere, sælge, leje eller overføre dine personlige oplysninger til nogen enkeltperson eller virksomhed. Vi anvender udelukkende brugeroplysninger til det ene formål at udfylde ordrer, levere ordrestatus, give salgsfremmende oplysninger og til at guide os til forbedringer på vores hjemmeside eller til at inkludere anmeldelser på vores hjemmeside.

E-mail Tilbud
Vores kunder vil aldrig modtage løbende e-mail tilbud fra os, medmindre kunden accepterer at modtage tilbud på vores hjemmeside, ved tjek ud eller gennem en dobbelt tilmeldingsproces. Hvis kunden accepterer at modtage e-mails fra os, accepterer vi desuden, at stille en simpel afmeldingsfunktion til rådighed sammen med afmeldingsinstruktioner i hver e-mail.
 

Offentliggørelse til Tredjeparter
Vi bruger tredjeparts tjenesteudbydere såsom banker (hvis betaling er foretaget via postanvisning eller check) eller leveringsselskaber til at hjælpe os med at opfylde din ordre. Disse virksomheder bruger dine oplysninger til at godkende betaling og levere din ordre til dig. Ellers sælger, udlejer, deler eller overfører vi ikke dine personlige oplysninger til tredjepart. De oplysninger, du giver os, er fortrolige og vil ikke blive solgt eller givet til nogen enkeltperson, virksomhed eller organisation. Dette er vores enkle løfte til dig.
 

Kundeservice
Hvis du har spørgsmål om fortrolighedspolitik, bedes du kontakte os via e-mail.

Ophavsret

Ophavsretten til denne hjemmeside, dets design og indhold tilhører KAMISORI Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Alle materialer indeholdt på dette websted tilhører KAMISORI Inc. og er beskyttet af USA, Canada og internationale love om ophavsret. Sammensætningen af alt indhold på dette websted er KAMISORI Inc og dets respektive ejeres eksklusive ejendom. Du må ikke reproducere, ændre, distribuere eller genudgive materiale indeholdt på dette websted (enten direkte eller ved at linke) uden vores forudgående tilladelse. Du må ikke ændre eller fjerne varemærker, ophavsret eller andre meddelelser fra kopier af indholdet, medmindre forudgående tilladelse er givet af KAMISORI Inc.

Varemærke og Intellektuel Ejendomsret

Alle varemærker, servicemærker, handelsnavne, handelsbeklædning og logoer på webstedet tilhører KAMISORI inc. For tilladelse til at genbruge materiale fra dette websted, kontakt os venligst på e-mail: admin@kamisoriscissors.com

Ansvarsbegrænsning
KAMISORI Inc. er ikke ansvarlig for eventuelle særlige eller følgeskader, der skyldes brugen af, eller manglende evne til at anvende, materialerne på dette websted eller produktets ydeevne, selvom KAMISORI Inc. er blevet underrettet om muligheden for sådanne skader. Gældende lovgivning tillader muligvis ikke begrænsning af ansvarsfraskrivelse eller tilfældige eller følgeskader, så ovenstående begrænsning eller udelukkelse gælder muligvis ikke for dig.

Brug af Websted
Chikane på nogen måde eller form på webstedet er strengt forbudt, herunder via e-mail, chat eller ved brug af uanstændigt eller fornærmende sprog. Det er ligeledes forbudt at give sig ud for at være en anden person, herunder en KAMISORI Inc. eller anden licenseret medarbejder, vært eller repræsentant, samt andre medlemmer eller besøgende på webstedet. Du må ikke uploade, distribuere eller på anden måde offentliggøre indhold, der er injurierende, ærekrænkende, uanstændigt, truende, invasiv for personlige eller offentlige rettigheder, grov, ulovlig eller på anden måde uhensigtsmæssig, som kan udgøre eller opmuntre til lovovertrædelse, krænke nogen parts rettigheder eller som ellers kan give anledning til ansvar eller krænke nogen lov. Du må ikke uploade kommercielt indhold på webstedet eller bruge webstedet til at anmode andre om at tilslutte sig eller blive medlem af en anden kommerciel onlinetjeneste eller anden organisation.

Ansvarsfraskrivelse Overfor Deltageres Kommunikation
KAMISORI Inc. gennemgår ikke, og kan ikke gennemgå, al kommunikation og materiale, der uploades eller oprettes af brugere, der har adgang til webstedet, og er på ingen måde ansvarlig for indholdet af disse meddelelser og materialer. Du anerkender, at ved at give dig mulighed for at se og distribuere brugergenereret indhold på webstedet, så fungerer KAMISORI Inc. kun som en passiv kanal for en sådan distribution og er ikke forpligtet eller ansvarlig for indhold eller aktiviteter på webstedet. Imidlertid forbeholder KAMISORI Inc. forbeholder sig dog ret til at blokere eller fjerne kommunikation eller materiale, som den bestemmer at være a) grov, ærekrænkende eller uanstændig, (b) bedragerisk, uhæderlig eller vildledende, (c) i strid med ophavsret, varemærke eller anden intellektuel ejendomsret tilhørende en anden eller (d) fornærmende eller på anden måde uacceptabel for KAMISORI Inc. efter eget skøn.

Erstatning
Du accepterer at kompensere, forsvare og holde KAMISORI Inc., dets fuldmægtige, ledere, medarbejdere, agenter, licensgivere og leverandører (kollektivt Tjenesteudbyderne) skadesløse fra og imod alle tab, udgifter, skader og omkostninger, herunder rimelige advokatsalærer, som følge af brud på disse vilkår og betingelser eller enhver aktivitet i forbindelse med din konto (herunder uagtsom eller forkert handling) af dig eller enhver anden person, der har adgang til webstedet ved hjælp af din konto.

Samtykke
Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du vores Vilkår og betingelser.

Feedback og Spørgsmål

Dine spørgsmål, kommentarer og bekymringer om Vilkår og Betingelser er meget velkomne. Send os venligst en e-mail for al feedback vedrørende fortrolighedspolitik, Vilkår eller andre spørgsmål.

danska@kamisorishears.com
Email in English if possible.