Dansk

Verificerede Anmeldelser af Kamisori Sakse

De Seneste Google-verificerede anmeldelser:

Besøg Kamisori's live Facebook page, hvis du vil se mere:

https://www.facebook.com/KamisoriShears

Kamisori Scissors Verified Reviews

Verificerede Anmeldelser af Kamisori Sakse

Hvor du finder i hundredvis af kundeanmeldelser og interaktion om dette brand.

"Det startede med et Black Diamond sæt. Én klipning og jeg var hooked! Nu har jeg et arsenal af Kamisori sakse til ethvert behov, størrelse, form og stil. Når mit personale og venner i branchen søger at investere i dem selv og deres karriere, så fortæller jeg dem om Kamisori. Jeg vil ikke klippe hår uden dem. Kamisori sakse imponerer mig. Hvad endnu bedre er; De imponerer mine kunder"

Paul Kane

Master stylist og ejer af flere saloner

New Jersey, USA

 

"Kamisori sakse giver uden diskussion det mest lige, rene skårede klip, jeg nogensinde har oplevet, skarpheden er uovertruffen."

Tom Baxter

British Champion Platform Artist

London, England, UK

 

"Jeg er frisøren fra det mest populære tv-show "The Price is Right", der sendes i dagtimerne. Jeg har brugt mange dyre sakse gennem mine år som frisør i Hollywood, og for nylig blev mine yndlings sakse foræret væk af min chef direkte på tv., efter han havde klippet en kvindes lange hår, der gik helt ned til taljen, for velgørenhed. Jeg anede ikke, at han ville give dem væk, og de var mine bedste redskaber, men okay - det gik til velgørende formål. Efter jeg kom mig over choket over at miste mine yndlingsredskaber, begyndte jeg at lede efter andre sakse, der var lige så gode, som dem jeg havde haft. Jeg fandt aldrig nogen, som jeg troede ville være lige så gode, ikke før jeg faldt over Kamisori på nettet og så deres hjemmneside.

Jeg kontaktede Zak og fortalte ham min historie. Jeg fik ikke kun de mest fantastiske sakse (der klipper hurtigt og nemt), men også fornøjelsen af at have kontakt med Zak. Nu betragter jeg ham, som en af mine venner, og jeg vil sandsynligvis udelukkende bruge Kamisori sakse i resten af min karriere! Tak Zak og tak for disse fantastiske sakse, der gør mit job endnu bedre, end det allerede er.

Med venlig hilsen og i venskab

Mira Wilder

Hollywood Hairdresser

Los Angeles, California

 

"Jeg elsker mine Kamisori Musashi Sakse, andre brands når dem ikke til sokkeholderne, jeg er hooked!"

Gary G

Celebrity Hair Dresser

Hollywood, California

 

"Kamisori sakse er sofistikerede og skarpe!!! Virkelig unikke, jeg elsker dem..

Tak gutter..."

Jimmy Jackson

Platform Frisør/Stylist - 20 års erfaring

 

"Jeg modtog min ordre i sidste uge, og jeg må bare fortælle dig, at jeg har været stylist i 16 år og jeg ejer 3 par Joewell-sakse, nogle Fromms og et par andre, men jeg må indrømme, at mine nye Kamisori-sakse, uden sammenligning, er mine nye favoritter !! De er så flotte og udfører et endnu bedre job, jeg elsker dem !! Jeg kommer helt sikkert tilbage for at handle med dig igen, tak! "

Kathy Boulder

 

"Jeg vil gerne sige, at jeg har klippet hår indenfor innovativ high fashion i 16 år. Jeg har købt sakse for så meget som 2.500. Jeg brugte mine Kamisori sakse i en hair show video, da jeg i videoen underviser i forskellige teknikker. Jeg havde et dårligt, smertende håndled den dag og jeg gruede for at gøre det, men med disse sakse oplevede jeg ingen spændthed, og de gav mig den fleksibilitet, jeg havde brug for, til at vise mine klippeteknikker. Feather Razor er også fantastisk, og jeg må ikke glemme at nævne, at alle de andre stylister og modeller gik helt i ekstase over, hvor smukke saksene er.
Jeg vender tilbage, og du har fået lidt flere kunder.

Tak fordi du har lavet en smuk high-tech saks til sådan en overkommelig pris".

Med venlig hilsen

Abraham K

Master platform Hair Artist

New York

 

"Jeg havde sommerfugle i maven over at købe sakse online,

hvor jeg ikke kunne føle og se, hvordan de rent faktisk klippede.

Men da jeg fik mine nye sakse, blev min frygt lagt til

hvile. Det er vidunderlige tekstursakse, de klipper præcist

og de føles godt i hånden. Etuiet, de kom i var overdådig smuk,

og det fik mig til at føle, at jeg havde købt sakse for $ 500,00.

Jeg kommer til at handle hos Kamisori igen"!

Med venlig hilsen

Barbie Fowler

 

"Jeg modtog saksene i går og brugte dem på arbejde. De er fantastiske! Jeg er så glad, fordi jeg fandt dette websted, for jeg ville sandsynligvis have brugt meget mere et andet sted. Saksene klipper så meget glattere. Jeg elsker dem simpelthen, og du skal have mange tak for al din hjælp. :-)"

Hilsen,

Jane Miller

 

"Hej Jeff,

”Jeg brugte grooming saksen på arbejde i dag, og jeg var færdig på den halve tid af, hvad det normalt tager. Jeg kan virkelig godt lide min nye Kamisori KP-4, og jeg vil helt sikkert fortælle alle mine kollegaer på messer, at jeg kender til din virksomhed. De bedste ønsker

fra Florida".

Kate Jocelin

 

"Jeg købte Kamisori Straight Razor i sidste måned, og jeg elsker den virkelig ... og den er helt vild straight! Jeg har Dovos og TIs, men min Kamisori er min nye favorit, fragten var også hurtig. Ville bare fortælle dig det. Tusind tak!"

Jay Hollyfield

 

"Jeg ville bare sige, at jeg er helt vild med mine nye sakse, jeg har klippet hår i 25 år og har aldrig fundet sakse, som jeg er så vild med, som jeg er med disse. Jeg elsker dem så meget, at jeg lige har bestilt den buede. Tak for dit helt fantastiske produkt"!

Tana Rigets

 

"Jeg har for nylig købt 3 par sakse fra din virksomhed. Jeg er meget tilfreds med kvaliteten af disse sakse, især i forhold til hvad de koster. Jeg var så tilfreds med den service, jeg modtog med al den gode kommunikation. Mine sakse var pakket med den største omhu.

Jeg fik dem også meget hurtigt. Igen, mange tak for den gode service".

Mike Brown

 

"Jeg fik dine sakse i dag. Jeg er virkelig imponeret med kvaliteten til så overkom-melige priser. Klingerne klipper så fint og jævnt, at alt går flat, og jeg ELSKER det smukke etui. Jeg kan ikke vente med at prøve dine tekstursakse! Jeg er så spændt! Jeg vil anbefale dine produkter til mine kollegaer".
De bedste ønsker fra Arizona.

Sandra Mathers

 

"Hej, saksene ankom hurtigt her til Tyskland, tak! Jeg er totalt tilfreds med kvaliteten, og jeg har helt sikkert tænkt mig at bestille flere sakse fra dit firma i den nærmeste fremtid. Mange kærlige hilsner fra Tyskland".

Dagmar Schlegel-Norf

 

"Det er mit 7. år som frisør, og jeg må sige, at disse er de bedste sakse, jeg nogensinde har brugt. Mange tak for din gode pris på mine Hitachi Sheers, jeg har spenderet tre gange så meget på andre”.

Cathy Lou

 

"BEDST AF ALLE! Kundeservicen kan ikke sammenlignes med andres, saksenes kvalitet er utrolig, så det er her, du skal handle”!

Vova Berezin

Montreal, Canada

 

"Jeg har lige fået saksene med posten. De er fantastiske! Tusind tak, jeg vil fortælle mine kollegaer om dit produkt og kvaliteten”.

LEOPOLDO GONZALEZ

 

"Saksene var perfekte og forsendelsen helt i top. Jeg kommer til at handle hos dig igen”!

Jimmy H

 

"Shear" Perfektion! Hitachi er en smuk saks og hold da helt op, hvor er den SKARP!!!" atter en gang tak, Zack

Abdul Haashimi

 

"Hej, jeg ville bare efterlade en besked om, at ordren er modtaget i dag, og nu har vi et lykkeligt barnebarn. Mange tak! Jeg glæder mig til at købe din udtyndings saks snart”.

Anna Gerard Smith

Sydney, Australia

danska@kamisorishears.com
Email in English if possible.