Kamisori Frisørsakse - Forskellen


 

Håndværk:
Kamisoris innovative sakse er omhyggeligt håndlavede af nogle af de fineste materialer, der er til rådighed i dag; Intet andet firma kombinerer et så bredt udvalg af højkvalitets metaller med et så unikt håndværk. Det endelige resultat er letvægts-, ergonomiske og perfekt afbalancerede sakse til hurtig, præcis og problemfri klipning.

Under fremstillingen er hver saks talentfuldt konstrueret ved hjælp af resultater fra års forskning, testning og erfaringer. Hver saks gennemgår en serie af 93 forskellige, omhyggelige trin for at sikre, at det endelige resultat er intet andet end perfektion. Kamisoris erfarne håndværkere har lavet frisør værktøj i generationer, og for dem er overlegen klingefremstilling en kunstform, som kun enkelte individer med stor talent og erfaring mestrer.

Livstidsgaranti:
Vi har tillid til de værktøjer, vi fremstiller, og vi står 100% bag deres evne til at sikre total kundetilfredshed. Når du køber en Kamisori saks, bliver du dækket af vores ubetingede livtidsgaranti, vores 1-årige eksklusive uhelds- og skadesgaranti samt en 15-dages pengene-tilbage tilfredshedsgaranti.

Perfekt balance, uovertruffen skarphed; et mesterværk af elegance. Kamisori sakse anvendes og anbefales af kendte hårstylister over hele verden. Oplev innovative sakse, der virkelig anerkendes som nogle af verdens bedste.

OPDATERING: Vores Facebook side har nu over 300.000 frisører, der ”LIKE” eller følger os, hvilket er flere end noget andet sakse brand! Vi kan sige, at vi officielt er det mest populære hårsakse brand i verden!

danska@kamisorishears.com
Email in English if possible.